Sandwich Goldi pane-460g

Chiflă, cașcaval pane, cartofi prăjiți (proaspeti sau congelati), salată de varză, sos: ketchup si maioneza

Alergeni: Gluten, Lapte si produse derivate (inclusiv lactoza), Mustar si produse derivate, Seminte de susan si produse derivate, Oua si produse derivate

Informatii nutritionale
Ingrediente

- Chifla 120 g (faina de grau, drojdie, sare, zahar, ulei, apa, susan) -Goldi pane 130 g (Goldi –produs refrigerat, lapte de vaca pasteurizat ,sare, culturi lactice selectionate, cheag, grasime vegetala, stabilizator (E 509), clorura de calciu, colorant E160a, faina, amidon, pesmet, ulei floarea-soarelui, extract de paprika) -Cartofi prajiti 100 g (produs congelat sau refrigerat, sare, boia dulce, oregano, ulei floarea-soarelui) -Salata de varza alba 50 g (varza alba, morcov, sare, otet, ulei floarea soarelui) -Sos maioneza 45 g (ulei rafinat de rapita (53%), apa ,zahar, otet din alcool, mustar (apa,otet din alcool, boabe de mustar, zahar,sare) amidonuri modificate, sare, acidifiant (acid lactic),praf de ou integral* (0.3%), agent de ingrosare (guma de xantan), conservanti (sorbet de potasiu, benzoate de sodium), colorant (carotene), antioxidant (calciu-disodic-EDTA) -Sos ketchup 45 g (apa, pasta de tomate 22% (origine din UE si din afara UE). Amidon modificat din porumb , otet din vin, sare iodate,agenti de ingrosare (guma guar, guma xanthan), conservanti (benzoate de sodium, sorbet de potasiu), condiment, indulcitor( zaharina). Poate contine urme de mustar,gluten si ou.

Alergeni
  • Cereale care contin gluten (grau, secara, orz, ovaz, grau spelt, grau mare sau hibrizi ai acestora) si produse derivate
  • Oua si produse derivate
  • Lapte si produse derivate (inclusiv lactoza)
  • Telina si produse derivate
  • Mustar si produse derivate
  • Informatii nutritionale per 100 gr
  • KJ 1471.4
  • Kcal 352.0
  • Grasimi 22.0
  • Acizi grasi saturati 4.3
  • Glucide 29.0
  • Zaharuri 1.5
  • Proteine 9.5
  • Fibre null
  • Sare 1.3
  • 17,50 RON
    buc
    134495

    Notițe

    1
    ADAUGA IN COS