Fast Food

Constienti de dinamismul societatii in care traim, de faptul ca timpul petrecut in bucataria proprie al fiecaruia este tot mai redus, ne-am propus sa devenim o alternativa in alimentatia dvs, oferindu-va produse ce au la baza ingrediente proaspete, pasiunea si priceperea personalului nostru. Dorinţa noastră este să fim pe gustul dumneavoastră cu preparatele noastre unice, de aceea facem tot posibilul sa venim in sprijinul si intampinarea celor care duc o viata dinamica pentru a-I ajuta sa se hraneasca sanatos oriunde s-ar afla: acasa, la birou, la volan.

Din dorinta de a consacra calitatea si profesionalismul serviciilor noastre, produsele pe care Fast-food-ul Ando's le ofera, respecta cele mai inalte standarde.

Acest lucru se datoreaza si faptului ca privim fiecare cerere a clientilor ca pe o provocare menita a imbunatati abilitatile noastre.

Amplasat central ( Zona Teatrul Dramatic - Brasov), fast-food-ul Ando`s este dotat cu aparatură nouă ultramodernă şi ecologică. Personalul este calificat şi bine pregătit professional, produsele sunt permanent proaspete, păstrate şi servite în condiţii igienice şi ecologice.

Va asteptam in Fast-Food-ul Ando's cu cea mai variata gama de preparate tip fast-food de la delicioasele sandwich-uri, shaorma, aripioare picante si pana la deserturile menite sa satisfaca gusturi din cele mai sofisticate.