Pizzeria Ando's

Pizeria Ando's va asteapta cu o gama variata de pizza, paste, bruschete si alte preparate delicioase. Toate sunt pregatite pe loc din cele mai bune ingrediente, astfel încât, fie că este vorba de un prânz, o cină sau de un eveniment deosebit din viaţa dumneavoastra, aici veti găsi atmosfera care va va face să va simţiti special.

Cu o capacitate de 90 de locuri in interior, dotata modern, pizzeria dispune de un salon pentru nefumatori si unul pentru fumatori . In ambienta prietenoasa a pizzeriei noastre puteti savura una din retetele noastre unice, inspirate din bucataria romaneasca precum si din cele mai placute arome ale bucatariei internationale. Reteta noastra de succes s-a bazat in buna parte pe grija noastra continua in folosirea de ingredient de cea mai buna calitate si pe rafinarea permanenta a retetelor noastre de pizza. Am invatat ce ingrediente dau un gust desavarsit, cum sa va servim cat mai bine, si ce va face sa reveniti la noi.

Renumele actual l-am castigat datorita profesionalismului serviciilor, celei mai inalte calitati a produselor si unui control permanent al fiecarui stadiu al activitatii de productie.

Dorinta noastra este sa fim pe gustul dumneavoastra cu preparatele noastre, de aceea in cadrul pizzeriei am dezvoltat un meniu diversificat pentru toate gusturile si pretentiile clientilor nostri.Va garantam astfel ca veti avea parte de cea mai gustoasa pizza pentru acasa sau la birou.